СКОКО: СВЕ ШТО САМ ОБЕЋАО- УРАДИЋУ

1

Кандидат Социјалистичке партије /СП/ за начелника општине Гацко Максим Скоко поручио је вечерас у Гацку да жели да се завјеса “ткана лошом нити 20 година” коначно спусти, да са позорнице коначно оду они који су одавно требали отићи, јер СДС је изгубила демократску кондицију, а досадашњи начелник радну кондицију.
На завршној трибини СП-а, Скоко је истакао да није “стао на црту” Милану Радмиловићу, већ нераду и пропадању Гацка.

“Све што сам вам обећао – урадићу, од запошљавања дјеце мојих погинулих сабораца, преко инфраструктурних и других пројеката, динамичне и професионалне општинске управе, до праведније расподјеле средстава, исплате заосталих плата, топлих оброка, стипендија, подстицаја”, рекао је Скоко.

Он каже да се првог дана након избора мора почети озбиљно радити
и морају “уклањати развалине” које је иза себе оставио Савез за промјене.

“Могу само да им поручим да није срамота изгубити од бољих, а ми смо најбољи”, рекао је Скоко, истичући да су и на листама СП, радни и образованим кандидати – будући одборници скупштинске већине.

Он је позвао бираче у Гацку да им помогну да их буде што више, јер ће, како је рекао, и њему као начелнику бити лакше како би заједно радили за боље и љепше Гацко.

“Прекасно су ови из Савеза за промјене почели да лажу да неће лагати и прерано су помислили да ће тиме да купе још четири године. Они нас дијеле ових дана, а Срби се не смију дијелити”, поручио је Скоко и додао да једина подјела која треба да буде на добре и лоше и на оне који су за промјене и оне који желе да остане све као што је било.

Он је рекао да је “доста досадашњег начелника, који је можда, и добар политичар, али лош начелник”.

“Доста нам је и досадашњег замјеника начелника који и даље прича шта треба урадити, па шта сте радили свих ових година драга ПДП господо? Понашате се као да немамо очи да видимо”, рекао је Скоко.

Не треба дозволити, истакао је Скоко, да Гацком владају тројански коњи сарајевске чаршије, јер, “ко неће брата за брата, хоће Бакира за господара”.

“Зато с правом очекујем подршку свих искрених, радних и честитих домаћина, Гачана – а таквих је на срећу, огромна већина, јер ми у вама видимо људе – домаћине, а не гласачке листиће”, поручио је Скоко.

Он је додао да су Гачани увијек били поносни и кад треба бранити Републику Српску, изражавајући наду да ће такви бити и у недјељу кад треба да покажу колико се и како воли Гацко.

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић је истакао да је потпуно увјерен да двадесет година после рата Гацко има човјека који умије, на основу свега што је до сада радио, бити успјешан и у послу за који се кандидивао – да буде одличан градоначелник.

“Вријеме је да након 20 година у Гацку буде промијењена власт, што може да покрене развој на другачији начин, да се овај град урбанизује и модернизује, да се привредно развија, осавремењује”, рекао је Ђокић.

Он је истакао да је Максим Скоко своје способности и одговорност показао и на пословима које успјешно обавља у Електропривреди Републике Српске, а патриотизам у току рата.

“Као народни човјек нема сумње да је Скоко заслужио да буде начелник општине Гацко”, рекао је Ђокић.

Поводом завршетка изборне кампање Ђокић је рекао да су Социјалисти провели кампању на свој начин и показали да се умјереном политиком може много рећи.

“Сво вријеме смо били са својим народом и тако ће бити и убудуће како на локалном тако и на републичком нивоу. Свако је у кампањи могао да каже о себи, а ми социјалисти смо показали да је живот са народом и повезаност са народним интересима једино што има смисла за будуће вријеме”, рекао је Ђокић.

Он је истакао да је захвалан свима који су Социјалистичку партију подржавали у кампањи, те изразио наду да ће 2. октобра листе социјалиста за начелнике и одборнике бити побједничке.

Завршној трибини Социјалистичке партије у Гацку присуствовали су и министар породице, спорта и омладине Јасмина Давидовић, предсједник Савеза за демократску Српску Драган Калинић, министар индустрије и енергетике Србије Александар Антић, који се и обратио грађанима.

Максима Скока за начелника општине Гацко подржали су СНСД, Изворна СДС, ДНС, Савез за демократску Српску, те Уједињена Српска.

 

ФОТО АЛБУМ