СОЦИЈАЛИСТИ ЗАДОВОЉНИ РЕАЛИЗАЦИЈОМ ИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ У ДЕРВЕНТИ

Дервента - СП - Гојковић - предизборни завршни скуп

Носилац одборничке листе Социјалистичке партије /СП/ у Дервенти Славен Гојковић рекао је да очекују три одборничка мандата у локалној скупштини и да оптимизам у добар изборни резултат на крају изборне кампање базирају на основу великог одзива грађана на предизборним скуповима.
Он је вечерас на предизборном завршном скупу у Црнчи позвао све грађане да изађу на изборе у недјељу и повјерење дају за 34 кандидата СП, који су спој младости и искуства.

“У већој мјери приближили смо програм партије којим желимо да побољшамо стање у области привреде, инфраструктуре, друштвених дјелатности, локалне управе, информисања, али и свих других важних питања за бољи живот и рад свих грађана”, рекао је Гојковић.

На предизборном скупу присутнима се обратио кандидат за одборника Живко Вукичевић који је био одборник у протеклом сазиву локалне скупштине, те предсједник ОО СП-а и кандидат за одборника Душан Рашић.

Вукичевић је рекао да су социјалисти успјели да својим залагањем допринесу повећању улагања у инфраструктуру на подручју Црнче.

Социјалистичка партија веће скупове имала је у Центру за културу, на подручју Агића и Црнче.

Социјалисти су позвали грађане Дервенте да у недјељу, 2. октобра, на изборима своје повјерење укажу овој партији.