Актив младих СП Бања Лука прославио Нову годину

Актив младих Социјалистичке партије Бања Лука организовао је прославу нове 2017. године у четвртак 22. децембра ове године.

 

Ова прослава постаје традиционално дружење Актива младих социјалиста Бањалуке уз госте социјалисте из свих градова и регија Републике Српске која се одржава сваке године пар дана прије међународне прославе Нове године.

Прослави су ове године присуствовали многи омладинци, највиши функционери, те чланови и симпатизери Социјалистичке партије.

Предсједник Актива младих Социјалистичке партије Бања Лука Никола Вукчевић поздравио је окупљене, те им се обратио са пар пригодних ријечи изразивши задовољство резултатима и радом Актива младих Социјалистичке партије у Баљалуци, али и цјелокупним радом Социјалистичке партије у години на измаку, наглашивши да ова година представља побједничку годину за Социјалистичку партију на свим пољима.

Предсједник Вукчевић завршио је своје обраћање пожељевши много здравља, среће и успјеха свим омладинцима, али и осталим члановима Социјалистчке партије, те нове успјешне радне побједе у години која долази.

Окупљеним омладинцима и функционерима Социјалистичке партије обратио се и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, изразивши захвалност на позиву и задовољство присуствовању дружењу са младим социјалистима.

Он је истакао важност успјешног омладинског рада и организовања унутар Социјалистичке партије, свјестан значаја и потенцијала младих како у нашој Партији, тако и у нашем друштву.

Ђокић је свим окупљеним омладинцима и функционерима, али и осталим члановима и симпатизерима Социјалистичке партије који из оправданих разлога нису могли присуствовати овој прослави пожелио срећну нову 2017. годину, уз много здравља, среће, те приватног и професионалног успјеха.