ЈЕДИНСТВО КЉУЧ УСПЈЕХА ПАРТИЈЕ

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић присуствовао је проширеној сједници Општинског одбора у Теслићу на којој су анализирани изборни резултати партије у овој општини и размотрене информације о конституисању локалне власти.

Предсједник Ђокић је истакао да је наша партија на протеклим локланим изборима остварила изузетно добар резултат, али да је за Теслић највећи успјех протеклих избора чињеница да је дошло до уједињења  које је гаранција за још боље резултате.

„Имали смо раст од 28 одсто у односу на претходне локалне изборе и 58 одсто више гласова у односу на Опште изборе 2014. године што јасно указује да народ поново и све више прихвата свијетле идеје Социјалистичке партије“, рекао је предсједник Ђокић.

Он је додао да се наша партија и људи које окупља на посебан начин брину о општем добру, које ће доприњети да боље живе сви, а не само поједине групе или појединци, што не значи да смо против успјешних пословних људи, већ само да желимо да њихов успјех осјете њихови радници и шира друштвена заједница.

Предсједник Ђокић информисао је окупљене о актуелној друштвено-политичкој ситуцији, истичући да БиХ и даље карактерише дубока подјељеност, али да актуелна власт у РС чини све да заштити интересе српског народа и очува политичку и економску стабилност Републике Српске.

„Желимо децентрализовану БиХ у којој ће Република Српска бити фактор који се мора поштовати и без кога неће бити одлучивања ни по једном важном питању у БиХ“, закључио је Ђокић.

Предсједник ОО СП Теслић Драгутин Шкребић истакао је да нови општински одбор има сасвим нову снагу и квалитет, али да предстоји детаљна анализа рада мјесних организација на бази које ће се поставити још јача структура људи за предстојеће изборе.

„Наш план је био 3000 гласова и ми ћемо тај  резултат оставрити на сљедећим изборима након што будемо у потпуности консолидовани“, рекао је Шкребић и додао да је у току реевиденција чланства која је основа за све наредне планове и активности.

Сједници су поред руководства и одборника Општинског одбора Теслић присуствовали и предсједник регионалног одбора СП Срђан Тодоровић и народна посланица Добрила Дринић-Малић.

 

ФОТО АЛБУМ