ПАТРИОТИЗАМ И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ ЗА ОПСТАНАК СРПСКЕ

01

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је данас да Република Српска може опстајати и трајати на принципима патриотизма и професионализма.
“Само одговорни, савјесни људи и професионалне, добро организоване институције Српске које ће радити у најбољем интересу грађана могу да остваре више резултата”, рекао је Ђокић након сједнице Главног одбора Социјалистичке партије која је одржана у Бијељини.

Он је најавио конгрес Социјалистичке партије за 2. јул, на којем ће бити изабран Главни одбор, предсједник и остала партијска тијела, те усвојене програмске основе дјеловања социјалиста за наредни четворогодишњи период.

“Кроз ове изборне активности желимо да сачувамо мобилност у партији током цијеле године, да представимо Социјалистичку партију грађанима и дамо јасне одговоре на важна питања за будућност”, рекао је Ђокић.

Према његовим ријечима, пажња социјалиста биће посвећена питањима даљег развоја Републике Српске, прије свега економског развоја Српске и БиХ, јачања осјећаја социјалне сигурности и стабилности, што су и програмски циљеви који ће се “кроз конгресну активност додатно потврдити и оперативно још више разрадити”.

“У свему ће на најширој демократској основи учествовати цијело чланство Социјалистичке партије у мјесним, општинским и градским одборима и увјерен сам да ће на овај начин партија показати зрелост, одговорност и успјешност за политичко дјеловање и за важну улогу коју СП и социјалисти имају у друштвеном систему Републике Српске и БиХ”, закључио је Ђокић.

Сједница Главног одбора Социјалистичке партије одржана је у Етно-селу “Станишићи”.

 

ФОТО АЛБУМ