ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА ЂОКИЋА

03

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић упутио је Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима најискреније честитке поводом највећег хришћанског празника Васкрса, уз жељу да га проведу у добром здрављу, миру и благостању.
„У нашој хришћанској православној традицији Васкрс је симбол побједе живота над смрћу, добра над злом, правде над неправдом, врлине над гријехом, вјечности над пролазношћу, вјере над ништавилом, будућности над прошлошћу, спасења над пропашћу“, поручио је Ђокић у честитки.

Ђокић је истакао да је пуно проблема који оптерећују животе свих грађана, те изразио наду да ће Вакрс, као надахнуће хришћанске вјере, свима бити подстицај да се посвете промовисању оних вриједности које ће оплеменити породични и друштвени живот и које ће усмјерити на пут мира, достојанства и солидарности.

„Нека предстојећи празник васкрсења, свима нама донесе нову наду и вјеру у боље и свјетлије дане испуњене човјекољубљем, поштовањем, међусобним повјерењем и разумјевањем“, наводи се у честитки.