ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ 25 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА И РАДА РТРС-а

RTRS-01-1080x811

Поштовани,

Вама, Вашим сарадницима и свим запосленима у Радио-телевизији Републике Српске желимо пуно успјеха у раду и унапређењу јавног сервиса Републике Српске.

РТРС је један од стубова информисања у Републици Српској, због чега се надамо да ћете успјети да одржите достигнуити ниво професионализма и корак са технолошким достигнућима.

У настојању да испуните очекивања својих гледалаца, РТРС непрекидно ради на усавршавању својих продукцијских и програмских садржаја, те испуњава свој основни задатак да пружи праве информације у свим дијеловима Републике Српске.

Током свих година постојања успјели сте да будете једна од најгледанијих телевизија у Републици Српској, са занимљивим и разноврсним програмом интересантним за све генерације.

Захваљујући професионалном извјештавању и разноврсном програмском садржају РТРС је задржала стандарде јавног РТВ сервиса и остала незаобилазан извор информисања наше јавности. Увјерен сам да ће РТРС и у идућем периоду наставити са стабилним пословањем и процесом модернизације.

С поштовањем,

                                                                                                    Предсједник                                                                                                                     Петар Ђокић с.р.