ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ 1. МАЈА, МЕЂУНАРОДНОГ ПРАЗНИКА РАДА

prvi maj mala

Социјалистичка партија /СП/ честитала је свим радницима, синдикатима и грађанима у Републици Српској и БиХ 1. мај, Међународни празник рада и поручила да ће се у наредном периоду снажно залагати за одговорност у планирању и кориговању економских и друштвених процеса у корист становништва.
„СП ће се нарочито залагати у области привреде, пољопривреде, пореске политике и инвестиција, ради напретка и развоја Републике Српске, већег запошљавања и бољег живота“, наводи се у честитки ове партије.

СП подсјећа да су мир, слобода, рад, економска и свака друга сигурност, једнакост и солидарност вриједности које чине окосницу програма Социјалистичке партије.

„Не смијемо заборавити историјску симболику 1. маја, Међународног празника рада, те остварених тековина борбе за већа радничка права, заштиту радника на раду, хуманизацију рада и производног процеса, социјалну правду, радничку солидарност и друге вриједности које положај радника чине темељом једног демократског друштва и социјалне државе“, наглашава се у честитки.

СП је честитала свим радницима, синдикатима и грађанима у Републици Српској и БиХ 1. мај, Међународни празник рада са жељом да овај дан проведу у добром расположењу, а наредне празнике дочекују са већим примањима и бољим условима рада.