Бијељински Актив жена обиљежио Дан породице

01

Актив жена ГО Социјалистичке партије Бијељина обиљежио је 15. мај – Дан породице акцијом „Породична потрага за благом“ у Градском парку у Бијељини.
У природном амбијенту окупило се двадесетак породица које су узеле учешће у игри која је захтијевала активно учешће свих чланова породице, маме, тате и дјеце. Најуспјешнији су до блага стигли рјешавајући загонетке и пратећи упутства која су их довела до три награде: породични викенд на Златибору, породични ручак и породично слатко благо.
Актив жена на овај начин даје свој допринос обиљежавању Међународног дана породице који се обиљежава у цијеломсвијету, с циљем да се подигне свијест о важности породице и подстакне јавност на пружање подршке породицама које су суочене са проблемима било које врсте, рекла је предсједница Актива жена бијељинских социјалиста Жељка Спремо.
„Ми у Активу жена и мимо овог дана проводимо активности које у појединачним случајевима представљају подршку породицама којима можемо помоћи.Данашња акција је другачијег карактера. Одлучили смо да нашим суграђанима обезбиједимо да породично на свјежем ваздуху и у занимљивој игри освоје неку од награда које смо обезбиједили,“ рекла је Спремо.
Према њеним ријечима, порука је да у игри „Породична потрага за благом“ учествује цијела породица, јер само заједничким учешћем и залагањем могу освојити награду, као што у животу само добром комуникацијом, љубављу, поштовањем и временом које ће увијек имати једни за друге,могу стварати и развијати стабилну и здраву породицу.
„С обзиром да је ова акција организована први пут и изазвала велико интересовање, Актив жена у Бијељини ће радити на томе да она постане традиционална,“ закључила је Спремо.

DSCN1399

 

ФОТО АЛБУМ