Министар Јасмина Давидовић одржала састанак са јуниорским првацима БиХ у стономтенису

????????????????????????????????????

Министaр породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић,  разговарала је данас са јуниорским првацима БиХ у стоном тенису  Сњежаном Марковић и Луком Михаиловићем, са којима су били и њихови тренери Нада Марковић и Игор Михаиловић.
Састанку је присуствовао и предсједник Стонотениског савеза БиХ и Републике Српске Славко Антонић.
На састанку се разговарало о досадашњим   успјесима ова два млада стонотенисера, као и о условима под којим они тренирају и могућностима за њихово побољшање.
Славко Антонић, предсједник Стонотениског савеза БиХ и Републике Српске, обавијестио је министра Јасмину Давидовић да ће Сњежана Марковић и Лука Михаиловић учествовати на Балканском првенству за јуниоре и кадете у Бугарској  у јуну мјесецу, као  и на Европском првенству, такође за јуниоре и кадете , у јулу текуће године.
Због немогућности да савези БиХ и Републике Српске, као и клубови ових двоје младих успјешних спортиста, који су уједно и спортски стипендисти Министарства породице, омладине и спорта,  исфинансирају њихов одлазак на поменута првенства, министар Јасмина Давидовић, обећала је помоћ ресорног Министарства.