ОДБОРНИЦИ СОЦИЈАЛИСТА ЈЕДИНСТВЕНИ У ГРАДСКОЈ СКУПШТИНИ

news-2014-Avgust-socijalisticka_partija_velika_847865385

Извршни одбор Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука саопштио је да нема промјена у Клубу одборника ове партије у градској скупштини и да сва три одборника наступају јединствено у духу социјалистичке идеје и поштују одлуке органа Социјалистичке партије.
Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука одржао је синоћ проширену сједницу Извршног одбора којој су, поред чланова Извршног одбора, присуствовали одборници, начелници и директори Социјалистичке партије у Бањалуци.

На сједници су разматране и спекулације о могућим промјенама у градској скупштини, као и о самом споразуму који је потписан прошле године након локалних избора.

Бањалучки социјалисти, како је наведено, стоје иза споразума који су потписале партије које чине скупштинску већину у Бањалуци и Социјалистичка партија жели да се настави реализација тог споразума и политика које су договорене и дефинисане прије и послије избора 2016. године.

“Кадрови Социјалистичке партије у Градској управи и градским установама и предузећима одговорно и озбиљно приступају својим обавезама и задацима, те својим радом показали квалитетан рад и принципе Социјалистичке партије”, наведено је у саопштењу Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука.