Потписан Протокол о наставку сарадње са Бањом Ковиљачом

DSCF0397

Министар трговине и туризма Предраг Глухаковић потписао је, данас, у „Бањи Ковиљачи“, Протокол о наставку сарадње, који подразумјева попуст од 10% од важећег цјеновника у моменту коришћења услуга у Установи, за све посјетиоце и кориснике услуга љечења и рехабилитације са територије Републике Српске. Протокол је потписан између Министарства трговине и туризма Републике Српске и Специјалне болнице за рехабилитацију „Бања Ковиљача“, а потписивању је присуствовао и државни секретар у Министарству здравља Србије Мехо Махмутовић.

„Потписивањем овог, тако рећи, анекса Споразума ми настављамо да развијамо сарадњу са „Бањом Ковиљачом“, а у циљу обезбјеђивања што бољих услова за лијечење реуматских обољења и остеопорозе, што ми у Републици Српској пацијентима нисмо у прилици да пружимо. Сви они који желе боравити у „Бањи Ковиљачи“ и даље ће моћи то да учине по нижој цијени“, рекао је Глухаковић.

Директор Специјалне болнице за рехабилитацију „Бања Ковиљача“ Александар Јокић рекао је да је за двије године, од када је почела сарадња са Министарством трговине и туризма, посјета корисника из Републике Српске овој здравственој установи порасла за 28 одсто.

„Ми имамо жељу да наставимо тренд раста долазака гостију из Републике Српске и уз ову цјеновну олакшицу надамо се да ће „Бања Ковиљача“ и даље бити у самом врху пружалаца бањских услуга грађанима Републике Српске“, рекао је доктор Јокић.

Попуст за посјетиоце из Републике Српске ће важити у периоду од 15. новембра 2017. до 15. марта 2018.године.