НА СЕДМОМ КОНГРЕСУ ПАРТИЈЕ 2. ЈУЛА БИРАЈУ СЕ НОВИ ОРГАНИ ПАРТИЈЕ

01

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић најавио је да ће на 7. Конгресу Социјалистичке партије 2. јула у Бањалуци бити изабрани нови органи партије.
Ђокић је рекао да је данашња сједница Главног одбора Социјалистичке партије у Билећи припрема за Конгрес странке на коме ће бити изабрани предсједник, главни одбор, статутарна и надзорна комисија.

Он је напоменуо да ће у октобу бити одржан 8. Конгрес који ће бити програмски посвећен настојању да се дефинишу активности партије за дужи период који ће обухватити изборни циклус од 2018. до 2022. године.

“У том смислу поставићемо веома јасне ставове о важним политичким, економским и друштвеним питањима не само за Републику Српску, већ и за БиХ, регион и шире докле могу да досегну политички интереси или дјеловање из наше земље”,
рекао је Ђокић.

13

Он је оцијенио да је Социјалистичка партија мобилна, добро организована и да има висок степен јединства.

Ђокић је оцијенио да ова партија због квалитета, политике и програма добија све више на подршци и популарности код грађана Републике Српске, али и због активности које проводи у функцију подршке и борби за развој Републике Српске, па и БиХ.

 

17

 

ФОТО АЛБУМ