ЂОКИЋ: ОДЛУЧНО И ЈАСНО ВОДИТИ ПОЛИТИКУ САРАДЊЕ

00

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је данас у Бањалуци да је Социјалистичка партија опредијељена да и даље врло јасно и одлучно води политику развоја и сарадње, те да имају политички капацитет да на наредним изборима достигну и 100.000 гласова.
“Драго ми је да је и Главни одбор данас дао пуну подршку таквој политици. Усвојили смо и низ оперативних мјера како да то да спроведемо наредне године”, рекао је Ђокић након сједнице Главног одбора СП-а у Бањалуци.

Он је навео да је на сједници било ријечи о проналажењу рјешења и начина како да се реализује програм партије, који полази од тога да је у наредном периоду потребно усмјерити активности ка даљем економском и социјалном развоју, те политичкој стабилности и сигурности политичких односа у Српској и БиХ.

01

“Било је ријечи и о томе како развијати регионалну сарадњу, коју са једне стране треба да развија Српска, а са друге стране, путем својих институција, БиХ”, истакао је Ђокић.

Говорећи о општим изборима у БиХ који слиједе, Ђокић је рекао да СП улази у наредну годину са великим оптимизмом и увјерењем да ће постићи велики и квалитетан резултат.

“Вјерујемо да имамо добар политички капацитет да достигнемо и 100.000 гласова”, навео је Ђокић.

Он сматра да је прерано говорити о појединачним кандидатима за наредне изборе, те да то раде партије које су забринуте за изборне резултате.

“Ми смо потпуно сигурни у свој политички програм, политику и њену стабилност, добили смо и већу подршку народа него раније, а спремни смо да истакнемо и наше кандидате. СП има кадрове који могу бити понуђени или коалицији, или, ако унутар коалиције не буде договора, да их понудимо сами”, рекао је Ђокић.

Након сједнице Главног одбора за све чланове и сараднике организован је новогодишњи пријем, у знак захвалности за подршку и допринос развоју партије.

DSC_0860

 

ФОТО ГЛАВНИ ОДБОР

ФОТО НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ