ЋАПИН: ОЧЕКУЈЕМО ЈЕДНОГ ПОСЛАНИКА У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ СА НАШЕ ИЗБОРНЕ ЈЕДИНИЦЕ

ТРЕБИЊЕ, 28. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Градског одбора СП-а Требиње Рајко Ћапин на конференцији за новинаре у Требињу.

Социјалистичка партија очекује да ће из изборне јединице девет имати једног посланика у Народној скупштини Републике Српске, али и одборнички клуб у Скупштини града Требиња, односно три до четири одборника, рекао је новинарима предсједник Градског одбора СП-а Требиње Рајко Ћапин.
Ћапин је навео да је трансформацијом странке у претходном периоду промијењен приступ грађанима у смислу отворености, нарочито према младима, као и према медијима, те да се тимским радом континуирано јача странка.

Он је истакао да коалиција са СНСД-ом и ДНС-ом на локалном нивоу “функционише у границама коректног”.

“Задовољни смо сарадњом са СНСД-ом, а сарадња са ДНС-ом мора бити боља, искренија и свеобухватнија. СП мора имати много већи значај и више учествовати у одлучивању о стварима које се тичу функционисања града”, нагласио је Ћапин.

Он је подсјетио и на различите хуманитарне акције и друге активности које је ова политичка партија у посљедње вријеме спровела посредством требињског Црвеног крста.

 

ФОТО АЛБУМ