ЂОКИЋ ЧЕСТИТАО БОЖИЋ СВЕШТЕНСТВУ И ВЈЕРНИЦИМА

SP logotip centralno

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић честитао је наступајући празник Христовог Рођења Његовој светости патријарху српском Иринеју, митрополитима, епископима, свештенству, монаштву и свим православним вјерницима.
Ђокић је вјерницима пожелио да Божић дочекају у миру, здрављу и породичној срећи, у складу са народним и вјерским обичајима и традицијом, саопштено је из Социјалистичке партије.

“Божић је празник радовања, рађања, живота и стварања. Нека овај велики хришћански празник послужи свима нама као морални и животни подстрек за стварање нових добрих дјела на личном и друштвеном плану, како бисмо осигурали бољу будућност генерацијама које долазе иза нас”, поручио је Ђокић.

Ђокић је додао да у Божијим порукама увијек налазимо позив на мир, толеранцију и стрпљивост који нас чине блиским и доступним људима добре воље, спремним да утичу на позитивне промјене и допринесу бољем животу сваког члана друштва.

“Нека предстојећи најрадоснији празник свима донесе добро здравље, успјех и напредак и помогне да ојачамо вјеру у будућност, међусобно повјерење, солидарност и разумијевање”, навео је Ђокић у честитки.