Бањалучки социјалисти усвојили план активности пред опште изборе у БиХ

У препуној Вијећници Банског двора у Бањалуци вечерас је одржана четврта, проширена сједница Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука на којој је усвојен Оперативни план активности одбора, те донесене одлуке о спровођењу избора Актива жена и младих Градске организације.

„У партији влада јединство у сваком смислу. Вјерујем да ћемо уз јединство и енергију коју имамо остварити најбоље резултате у раду“- рекао је Горан Селак, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије, и подвукао да ће у наредном периоду Бањалука бити препознатљива по Социјалистичкој партији.

02

На сједници је констатовано да је Бањалука увијек имала најјачи одбор Социјалистичке партије  али да је потребно додатно ангажовање свих да би се поправио изборни резултат.

„Ми за такво нешто имамо потенцијал. Веома је важно да позитивни тренд наставимо и да га унаприједимо, те да предузмемо кораке који воде до најбољег резултата. Социјалистичка партија не ради само за изборе. Наш примарни циљ је да константно радимо , не само у изборној години, јер само тако можемо остварити програмска начела наше партије и развијати Републику Српску“ -рекао је Селак додајући да ново руководство мора унијети свјежину и нови квалитет у раду Социјалистичке партије.

Током састанка предсједници Мјесних одбора странке обавијестили су руководство о стању у својим организацијама, те предложили мјере да се ситуација побољша, напомињући да је циљ да Социјалистичка партија остане друга по снази у граду.

03

„Нова енергија у бањалучком Одбору се увелико осјети, а управо због тога влада велико интересовање грађана да се укључе у рад наше партије. Ми смо партија из народа и партија за народ. Оно што ми радимо је трајни допринос за Републику Српску и даје нам за право да кажемо да наша партија нуди најбоља рјешења за наше грађане“, изјавио је Селак.

Проширеној сједници су присуствовали носиоци републичких и градских функција из бањалучке организације СП-а, те предсједници мјесних одбора и истакнути чланови партије који су се сагласили да градска организација има снаге и кадрова да понуди најбоље кандидате за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.