Министар Јасмина Давидовић обратила се присутнима на манифестацији “Дани фудбала” у Бањалуци

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Јасмина Давидовић, данас,  је присуствоивала манифестацији „Дани фудбала“ одржаној у хотелу „Босна“  у Бањалуци и том приликом се обратила присутнима.
„Драги пријатељи, уважени министри, поштовани спортисти и спортски радници, фудбалски великани поздрављавам Вас у име Владе Републике Српске , Министарства породице, омладине и спорта и у своје име.
Данас нас је поново окупио фудбал и показао сву своју љепоту и снагу, и наши домаћини фодбалски савез Републике Српске и угледне и читане спортске новине Спортски Журнал. Хвала Вам за још једно дивно дружење овдје у Бања Луци.
За вријеме ове манифестације Бања Лука, Република Српска и Босна и Херцеговина постају центар региона а можда и европе и овдје се може осјетити најпозитивнија атмосфера коју могу направити само велики људи, велики не само по свом личном успјеху и резултатима свога рада, него велики и зато што славите живот, цијените рад и поштујете сваког човјека без предрасуда ма гдје се налазили у свијету.
Фудбал спаја људе широм свијета, помјера границе у свим сверама друштвеног живота, посебно границе бизниса до неслућених размјера и свједоци смо тих улагања и трансфера свакога дана.  Фудбал је велика шанса јер покреће улагања и финансијске токове, доводи инвеститоре и спаја људе и настојаћу да Република Српска ту шансу у развоју искористи.
Да смо на правом путу у томе показујете управо Ви, фудбаласки великани, привредници, друштвено-политички радници, представници медија и наши најбољи и највриједији фудбалери, тренери и спортски радници Републике Српске пред којима је свијетла будућност, сигурна сам и на свјетској сцени.
Заиста се осјећам пријатно у вашем друштву и хвала Вам свима што сте дошли да својим присуством увеличате ову манифестацију. Због драгих и вриједних људи ово су тренуци када је посебна част бити министар спорта Републике Српске. Хвала Вам на томе“, рекла је у свом обраћању министар Јасмина Давидовић.

 

Манифестацији “Дани фудбала”, коју је организовао Фудбалски савез Републике Српске, присуствовали су гости из спортског, политичког и друштвеног живота Републике Српске, Србије и БиХ.

 

Comments

    No Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Fields marked * are mandatory.