ЂОКИЋ: СОЦИЈАЛИСТИ ДАЛИ ВИДЉИВ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ ОПШТИНЕ ДЕРВЕНТА

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је да је Партија за 24 године постојања на подручју Дервенте дала видљив допринос укупном развоју ове општине.

 

“Програм и политика наше партије је да максимално будемо укључени са свим идејама које могу допринијети бржем развоју и побољшању квалитета живота”, рекао је  Ђокић, који је вечерас присуствовао обиљежавању 24 године од формирања Општинског одбора СП Дервента.

Он је истакао да је Дервента добар примјер локалне заједнице у којој власт функционише на добрим принципима и остварују се добри резултати.

00

“СП ће настојати да његује принцип солидарности, хуманости, борбе за социјалну правду, да афирмише људска права и слободу у пуном капацитету, али и да тежимо стварању заједнице која ће бити социјално одговорна према свом становништву”, рекао је Ђокић.

Предсједник Општинског одбора СП Дервента Славен Гојковић захвалио је свима који су допринијели да повјерење према Партији из дана у дан буде веће.

“Идемо узлазном путањом и све је веће повјерење грађана према политици Социјалистичке партије. Надам се будућем успјеху и очекивања су велика са разлогом”, рекао је Гојковић и додао да су унутарстраначки избори успјешно завршени, да је Партија подмлађена и да има све више чланова.

 

01

Свечаности у дервентском Центру за културу присуствовали су и потпредсједник СП-а Далибор Стевић, предсједник Извршног одбора Главног одбора Слободан Протић, функционери Партије Јасмина Давидовић, Миленко Савановић, Срђан Тодоровић, начелник општине Дервента Милорад Симић, представници странака са којима социјалисти имају добру сарадњу, те бројни симпатизери и гости.

 

ФОТО АЛБУМ

 

ГОВОР ПРЕДСЈЕДНИКА ЂОКИЋА