ЂОКИЋ УРУЧИО 500 ЧЛАНСКИХ КАРАТА НОВИМ ЧЛАНОВИМА ПАРТИЈЕ У БАЊАЛУЦИ

viber image

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је вечерас приликом уручива чланских карата,  да се на овај начин афирмише нових 500 чланова СП-а и да је у бањалучки одбор ове партије у задње вријеме примљено 1.200 нових чланова.

 

Ђокић је навео да се ради углавном о младим, образованим и способним људима који су у СП препознали снагу способну да мијења постојеће стање у циљу стварања услова за квалитетан живот у Српској, као и за стварање услова за останак младих у њој.

 

Он је навео да је у програму социјалиста и стварање услова за развој економије која ће омогућити напредак и развој друштва и квалитетнијег живота за сваког грађанина Републике Српске.

БАЊАЛУКА, 6. МАРТА /СРНА/ - Предсједник Социјалистиче партије /СП/ Петар Ђокић и предсједник бањалучке организације СП Горан Селак у обраћању новинарима након подјеле чланских књизижа новим члановима у Бањалуци.

Ђокић је потврдио да ће у наредним данима бити одржан састанак руководстава странака владајуће коалиције у Републици Српској – СНСД, СП, ДНС, на којем ће бити постигнут коректан политички договор.

 

“Тај састанак се није десио због мојих раније преузетих обавеза, а као одговорна коалиција, која је 12 година успјешно одговарала народу и управљала најважнијим пословима и остваривала велике резултате бићемо у стању да постигнемо договор и о питањима због којих се окупљамо”, рекао је Ђокић новинарима у Бањалуци након уручивања чланских карата за 500 чланова СП-а.

 

Он није прецизирао о каквим питањима и каквом се договору ради, нагласивши да ће то бити један коректан политички договор у којем ће свака политичка странка бити максимално заштићена и афирмисана.

 

“Свака политичка странка ће сачувати своју аутономију, али и као коалиција преузеће одговорност, изаћи пред грађане и од њих затражити подршку и за наредни четворогодишњи мандат”, навео је Ђокић.

 

Предсједник бањалучке Градске организације СП Горан Селак навео је да ова партија стално расте и у Бањалуци и у Српској и да је циљ социјалиста да на предстојећим изборима освоје 100.000 гласова.

БАЊАЛУКА, 6. МАРТА /СРНА/ - Предсједник Социјалистиче партије /СП/ Петар Ђокић и предсједник бањалучке организације СП Горан Селак у обраћању новинарима након подјеле чланских књизижа новим члановима у Бањалуци.

 

 

ВИДЕО

 

ФОТО АЛБУМ