ЂОКИЋ: СОЦИЈАЛИСТИ ВЕЋ ЧЕТВРТ ВИЈЕКА ДАЈУ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ СРПСКЕ

01

Бијељински Градски одбор Социјалистичке партије /СП/ од синоћ је богатији за 200 чланова, након што им је предсједник Петар Ђокић уручио чланске карте на традиционалној годишњој прослави.
Ђокић је, у присуству најужег руководства странке, чланова Градског одбора у Бијељини и бројних симпатизера и гостију, оцијенио да СП већ четврт вијека даје снажан допринос развоју Републике Српске.

“То није мали период за живот једне партије, а значајан је и за Српску и цијело друштво, јер смо у ових 25 година постојања били максимално посвећени настојању да Републику Српску послије рата брзо опоравимо и да јој помогнемо да се у том периоду брже и успјешније развије”, рекао је Ђокић новинарима.

Он је истакао да ће приоритет социјалиста и даље бити борба за економски напредак и развој.

Ђокић је нагласио да је Републици Српској потребно јачање патриотске димензије и осјећаја да сви заједно треба да раде више за развој Српске.

Он каже да ће социјалисти и убудуће бити креатори политике која ће тежити развоју Српске.

“Водићемо умјерену и одговорну, политику толеранције и дијалога”, рекао је Ђокић.

02

Он је оцијенио да је бијељински одбор СП изузетно добро организован. “Овај одбор воде млади људи, а циљ нам је да још више ојачамо њихову улогу”, поручио је Ђокић, напомињући да у партију свакодневно улази све више младих образованих људи који у идеји социјалиста виде будућност.

Потпредсједник СП Далибор Стевић рекао је да ова партија у први план увијек ставља живот обичног човјека, економска питања и то чини већ 25 година, колико постоји.

Предсједник Градског одбора СП Бијељина Недељко Јовић рекао је да традиционална годишња прослава представља прилику да се анализирају резултати из претходне године и дају смјернице за будући период.

“Можемо бити поносни на постигнуто јер смо повећали број одборника у Скупштини града са три на четири, као и на чињеницу да имамо велики број чланова, који је од вечерас увећан за 200”, додао је Јовић.

Он је истакао да је пред СП значајан посао, а то је да освоји 100.000 гласова на нивоу Републике Српске. “Морамо поправити резултат, иако је он био добар и на подручју Бијељине”, рекао је Јовић.

08

 

ФОТО АЛБУМ