ЂОКИЋ: СРНА ИЗРАСЛА У РЕСПЕКТАБИЛНУ НОВИНСКУ АГЕНЦИЈУ

SP logotip centralno

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић честитао је 26 година рада и крсну славу – Благовијести руководству, уредницима, свим запосленим радницима и сарадницима Новинске агенције Републике Српске – СРНА, уз жељу да Агенција и даље успјешно, на вријеме и ефикасно информише јавност о догађајима из свих дијелова Српске и из цијелог свијета.
“Част ми је и задовољство да Вам у име СП и у своје лично име упутим најискреније честитке поводом крсне славе Благовијести и 26 година рада и постојања СРНЕ”, навео је Ђокић у честитки.

Он је истакао да је СРНА у 26 година постојања и рада, својим професионалним односом према извјештавању дала је велики допринос објективном и благовременом информисању грађана Републике Српске и свих корисника њених информација, у складу са кодексом новинарске етике и европским стандардима новинарске професије.

Ђокић је напоменуо да је СРНА настала и стасала заједно са Републиком Српском и у веома изазовним временима, а за 26 година израсла у стабилну и респектабилну новинску агенцију којој се вјерује.

“Могу да кажем да сте агенција са већ дугом традицијом, гдје су објективност и висок новинарски стандард најбитније врлине, плијени пажњу и заслужује најдубље поштовање јавности”, поручио је Ђокић.