РУКОВОДСТВО БАЊАЛУЧКИХ СОЦИЈАЛИСТА ОДРЖАВА САСТАНКЕ У СВИМ МЈЕСНИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА

02

Руководство Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука одржало је састанке са члановима и активистима мјесних организација Кочићев Вијенац и Побрђе.

 

Уз предсједника Градског одбора Горана Селака, састанцима су присутвовали народни посланици, одборници у Градској скупштини и други функционери Социјалистичке партије који су саслушали сугестије са терена, упознали се са новим члановима али и посјетили неке од локација гдје постоје приоритетни проблеми на које су указали чланови партије и грађани ових насеља.

01
– Састанке само иницирали са жељом да упознамо нове чланове, али и да они упознају нас. У првих 100 дана овог Градског одбора имамо 1200 нових чланова и тај тренд ће и даље да расте. План нам је да обиђемо све мјесне заједнице, упознамо све нове чланове и саслушамо све приједлоге и сугестије из базе. Циљ нам је да сви дамо допринос и да заједно радимо како бисмо побољшали услове живота за све грађане. Социјалисти су бренд, партија која постоји четврт вијека и која ће постојати још дуго послије нас. Слога, рад и солидарност су наша обиљежја и то желимо да приближимо грађанима као модел и начин да градимо јаку Српску и јаку Бањалуку – истакао је предсједник Градског одбора СП Горан Селак.

 

05

 

ФОТО АЛБУМ