САВАНОВИЋ: УСКОРО ПОТПИСИВАЊЕ МЕМОРАНДУМА О САРАДЊИ

БАЊАЛУКА, 10. АПРИЛА /СРНА/ - Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Миленко Савановић разговарао је са предсједником Борачке организације Српске /БОРС/ Миломиром Савчићем и предсједником Предсједништва БОРС-а Душком Милетићем о меморандуму о сарадњи, који би у најскорије вријеме требало да буде потписан између Владе Српске и БОРС-а.

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Миленко Савановић разговарао је са предсједником Борачке организације Српске /БОРС/ Миломиром Савчићем и предсједником Предсједништва БОРС-а Душком Милетићем о меморандуму о сарадњи, који би у најскорије вријеме требало да буде потписан између Владе Српске и БОРС-а.
Током данашњег разговора прецизиран је садржај овог меморандума који би, како је заједнички оцијењено, требало да побољша статус борачких категорија у Српској, саопштено је из Министарства.

Састанку одржаном у Бањалуци су присуствовали и помоћник министра за борачко-инвалидску заштиту Душко Милуновић и савјетник министра Милан Торбица.