ПРЕДСЈЕДНИК ЂОКИЋ ОТВОРИО НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ ПАРТИЈЕ У ФОЧИ

00

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је данас да су социјалисти веома добро организовани у цијелој Републици Српској и да на предстојећим изборима очекују да освоје 100.000 гласова.
Ђокић, који је данас у Фочи присуствовао отварању нових просторија Општинског одбора СП-а, рекао је да од фочанског одбора очекује нови ентузијазам и нови ниво посвећености партијском раду, који ће бити у функцији побједничког резултата.

“И у Фочи, као и у другим градовима Српске, имамо квалитетне кадрове и увјеран сам да ће идеја социјалиста на изборима добити општу димензију подршке, јер се у нашем друштву још увијек морамо борити за виши ниво социјалне правде, солидарности и хуманости, али и слободе које многи желе да узурпирају”, рекао је Ђокић.

Он је оцијенио да је “бити социјалиста данас постало мода”, што га радује.

07

“И у Фочи се то дешава, али и у другом градовима, тако да гајим оптимизам да ћемо остварити много бољи резултат него на претходним изборима”, рекао је Ђокић.

Фочански социјалисти недавно су формирали нови општински одбор, а за предсједника је изабрана Слађана Костовић Благојевић.

“Можемо обећати озбиљан рад. На октобарским изборима очекујемо добар резултат и побједу у Херцеговини”, рекла је Благојевићева.

Свечном отварању просторија у Фочи присуствовали су високи функционери СП-а Максим Скоко, Слободан Протић, Миленко Савановић, Јасмина Давидовић, Предраг Глухаковић и Момчило Вукотић.

 

05

 

ФОТО АЛБУМ