ВОЈИСЛАВ ПРОТИЋ УРУЧИО ПОКЛОН ШКОЛИ ФУДБАЛА МЛАДОСТ

11

Захваљујући Војиславу Протићу, потпредсједнику Актива младих Социјалистичке партије и  одборнику у Скупштини oпштине Лакташи, Школа фудбала Младост из Гламочана добила је нове голове, за такмичење дјеце који ће да буду кориштени за вријеме четвртог издања интернационалног турнира 30. јуна и 1. јула на којем се очекује око стотину екипа.

„Школа фудбала Младост већ дуги низ година организује јаке и популарне турнире за дјецу која су наша будућност, али исто тако почела је да организује и камп Фудбалског клуба Партизан из Београда што даје посебну спортску димензију општини Лакташи и самим Гламочанима. Одлучио сам се да донирам голове за успешнији рад дјеце у Младости а надам се да ћемо и даље радити на инфраструктури, на игралишту у Гламочанима“,  истакао је Војислав Протић.

Директор Школе фудбала Младост Миленко Петровић захвалио се  Протићу на донацији.

„Ово ће нам бити додатни мотив да у наредном периоду будемо још масовинији, бољи и квалитетнији. Припреме за наш турнир су у току, преузимамо све да организујемо такмичење на највишем нивоу и тако направимо сјајан увод за камп Партизана крајем августа за који већ сад примамо пријаве. У плану је подизање стубова за рефлекторе и освјетљавање терен, али и изградња пратећег објекта и свлачионица. Овим путем желим да се захвалим младом Војиславу Протићу на донацији која нам много значи као и сваки вид подшке,“ рекао је Петровић.