СВЕ ВЕЋИ БРОЈ СОЦИЈАЛИСТА У ХЕРЦЕГОВИНИ

01

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић посјетио је херцеговачку регију гдје је са руководством и чланством општинских одбора у Требињу, Билећи, Гацку и Чајничу разговарао о активностима које предстоје у наредном предизборном периоду.

„У Херцеговини биљежимо интензиван раст Социјалистичке партије и радује ме да нам свакодневно приступа све већи број нових чланова, људи од угледа, који нашим циљевима и идејама дају све већу снагу“, рекао је предсједник Ђокић.

Он је додао да је увјерен да Социјалистичка партија из Херцеговине већ сада има један сигуран посланички мандат у Народној скупштини Републике Српске, али да и даље мора наставити са преданим радом, посебно када је ријеч о листи за Парламентарну скупштину БиХ.

03

Наш циљ на овим изборима је до освојимо 100.000 гласова, што је могуће и оствариво уколико се сви у пуном капацитету ставимо у функцију промоције наших идеја, остварених резултата и изузетно квалитетних кандидата који ће се наћи на нашим листама“, истакао је Ђокић.

Он је додао да социјалисти желе да ојачају компоненту солидарности, али и да промовишу један модерни приступ љевицу, кроз унапређење знања, подизања одговорности на један виши ниво.

„Желимо афирмисати идеју патриотизма на начин да патриотизам и професионализам буду парадигма будућег времена не само овдје, него и на ширем подручју “, закључио је предсједник Ђокић.

 

04