ПРЕДСЈЕДНИК ЂОКИЋ НА РАДНОМ САСТАНКУ У ОО СП ГАЦКО

01

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић одржао је радни састанак  са руководством и члановима Општинског одбора Социјалистичке партије Гацко.

 

Ђокић је овом приликом рекао да је одбор у Гацку једна од најозбиљнијих организација у Партији и да у октобру очекује одличне резултате у овом херцеговачком одбору.

 

Он је подсјетио да сваки избори имају одређену важност, било локални или парламентарни, али да су избори у октобру посебни због намјере да се оно што је протекле четири године било у Сарајеву покуша наметнути у Бања Луци.

 

Ђокић је истакао да неки спољни фактори имају жељу, да послије ових избора  дође до одређених реформи, које би биле трајно штетне за Републику Српску.

 

„Сва изтраживања која се спроводе показују да Социјалистичка партија има велики раст, на  свим предходним изборима наш резултт је био знатно  виши од резултата која су презентовале разне агенције за испитивање јавнох мњења“, рекао је Ђокић.

 

Он је поручио да је  СП добро организована и да се много радило посљедњих година да се развије јака инфраструктура у свим мјесним заједницама широм Републике Српске.

 

Ђокић је додао да одлична организација даје и одличан резултат, а да је то 100 000 гласова.

 

Потпредсједник Социјалистичке партије Максим Скоко, који је и носилац листе СП-а за НСРС у Изборној јединици девет је рекао да је убијеђен да ће ова коалиција на октобарским изборима однијети убједљиву побједу.

 

Он је истакао да ће социјалисти у Гацку имати минимално 10% , а да су реална очекивања и знатно више.

 

Скоко је поручио да ће снагу социјалиста осјетити наши кандидати на свим листама.

 

ФОТО АЛБУМ