ЂОКИЋ: ПОДРШКА СОЦИЈАЛИСТИМА БИЋЕ ВЕЋА НЕГО РАНИЈИХ ГОДИНА

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао да је вечерас у Требињу да је неспорно да социјалисти из овог града имају велику подршку и повјерење грађана, те да из Изборне јединице девет очекује најмање једног посланика за Народну скупштину Републике Српске.
Ђокић је истакао да су требињски социјалисти марљиво радили у претходном периоду и да имају квалитетан кадар који се бори за развој и подршку свом граду.

“Желимо сви заједно да помогнемо да Херцеговина има квалитетно учешће у републичком парламенту. Социјалисти Херцеговине имаће своје људе који ће у институцијама Републике, али и у Парламентарној скупштини БиХ бринути о потребама становника овог краја”, рекао је Ђокић.

Он је изразио увјерење да ће подршка социјалистима бити већа него што је била свих ранијих година, наводећи да је један од разлога то што су се одговорно односили према својим обавезама цијенећи повјерење које су им указали грађани да обављају важне послове у институцијама власти Републике Српске.

“Управо због резултата које смо остварили у претходном периоду грађани ће имати основа да нам дају нову подршку и да је још увећају како бисмо у институцијама система могли квалитетније и одлучније да се боримо за програмске циљеве наше партије – развој Српске, повећање броја радних мјеста, афирмацију на међународном плану, те јачање републичких институција”, рекао је Ђокић.

01

Он ће вечерас у Билећи посјетити општински одбор СП и са тамошњим члановима разговарати о програмским активностима странке.

“У чланство ћемо примити десетине нових чланова, чиме ћемо покази да социјалисти у сваком граду и општини Републике Српске напредују и да се чланство увећава”, рекао је Ђокић.

Предсједник Градског одбора СП Требиње Рајко Ћапин истакао је да им много значи подршка лидера странке и његових сарадника.

“Пошли смо корацима развоја и сигуран сам да ће Изборна јединица девет имати директног представника у Народној скупштини Републике Српске, а могуће је и два”, рекао је Ћапин и додао да ће предстојећи избори бити потврда озбиљног и преданог рада социјалиста.