ОД ДАНАС 100 НОВИХ ЧЛАНОВА БИЈЕЉИНИ

Naslovna-850x520

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ у Бијељини Недељко Јовић уручио је данас 100 чланских карата суграђанима који су приступили овом одбору.
“У протеклих петнаестак дана имамо 100 нових чланова који су показали жељу да са нама учествују у раду у наредних мјесец дана који су за нас веома битни, а све с циљем да постигнемо што бољи изборни резултат”, рекао је Јовић новинарима.

Он је навео да је у овој години одбору приступило 600 до 700 нових чланова, што, како каже, потврђује да грађани Бијељине препознају оно што је рађено у претходном периоду.

БИЈЕЉИНА, 5. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ у Бијељини Недељко Јовић уручио је данас 100 чланских карата суграђанима који су приступили овом одбору.

“То показује да ћемо 7. октобра остварити изузетно добре резултате, како наши кандидати који су на листи за посланике у Народној скупштини Републике Српске и у парламенту БиХ, тако и кандидати за предсједника Републике Жељка Цвијановић и за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик”, навео је Јовић.

Он истиче да ће социјалисти 8. октобра у Бијељини, као и у цијелој Републици Српској, бити много јача партија и славиће побједу појединачних кандидата.

Потпредсједник СП-а Далибор Стевић каже да је пријем нових чланова у ову партију континуиран процес, посебно када је ријеч о младим људима.

“Овим још једном потврђујемо да је оно за шта се залажемо и политика коју водимо све препознатљивија у цијелој Српској”, рекао је Стевић.

Он каже да овакав прилив чланства даје велику енергију, не само за предстојеће изборе, него и за период послије тога.