СЕЛАК: ОТВОРЕНИ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СА ДОБРИМ ИДЕЈАМА

01

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ Бањалука Горан Селак рекао је да је отварање три рејонске канцеларије ове странке у насељима Росуље, Куљани и Шарговац порука да је ова партија отворенаи за све грађане који имају добре идеје чијом би реализацијом било побољшано стање у њиховим мјесним заједницама.
Селак је, отварајући рејонску кацеларију ове странке у насељу Шарговац, рекао да овдје живи 33 године и да му је стало да унаприједи живот комшија и пријатеља у том насељу.

Он је додао да за разлику од претходних власти, актуелна власт не разликује ни Јахорину у коју се улаже много средстава, ни болницу у Невесињу ни у Касиндолу, ни зграду Владе Српске у Источном Сарајеву и да не дијели Републику Српску на исток и запад већ да жели да сви у Српској живе слободно и сигурно.

02

Предсједник Рејонске канцеларије СП у Шарговцу Дарко Милошевић рекао је да ова странка има нову енергију и да се показала потреба за отварањем канцеларије у Шарговцу.

Он је изнио податак да је на изборима 2014. године ова партија у Шарговцу добила 193 гласа, а 2016. године је тај број удвостручен.

“Наш циљ је да на предстојећим изборима ту бројку утростручимо, односно да пређе хиљаду гласова”, рекао је Милошевић, који је и одборника СП у Скупштини града Бањалука.

 

ФОТО АЛБУМ

 

ВИДЕО