СОЦИЈАЛИСТИ ПОТПИСУЈУ УГОВОР СА ГРАЂАНИМА СРПСКЕ

01

Градски одбор Социјалистичке партије /СП/ Бијељина организовао је данас у овом граду потписивање уговора о међусобним правима и обавезама социјалиста и грађана.
Потпредсједник странке Далибор Стевић рекао је да уговор није ништа ново, већ подразумијева нешто што је од настанка странке присутно у њеном програму.

“Сви добро знамо да је у центру СП-а увијек био и јесте живот обичног човјека, његови проблеми, економски раст и развој Републике Српске, те боље стање у свим сегментима живота”, изјавио је Стевић новинарима.

Он је изразио задовољство чињеницом да су друге странке често мијењале програмске циљеве узимајући из програма СП-а.

02

Стевић, који је и кандидат СП-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Изборне јединице шест, навео је да се млади морају задржати у Српској бољим програмима и запошљавањем.

Кандидат СП-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Данијела Лакић рекла је новинарима да је уговор са грађанима показатељ свега за шта се социјалисти залажу и за шта ће се борити наредне четири године.

“На првом мјесту је борба за останак младих људи и подршка економском развоју, јер од тога и зависи какве ће бити све сфере функционисања Српске”, нагласила је Лакићева.

Носилац листе СП-а у Изборној јединици шест за Народну скупштину је лидер партије Петар Ђокић, а на листи су потпредсједник партије Далибор Стевић, декан Педагошког факултета, магистар разредне наставе Раденко Савић, економиста Данијела Пантић, доктор политичких наука Данијела Лакић, правници Дико Симић и Нина Косановић, док је кандидат за Парламентарну скупштину БиХ инжењер електротехнике Драган Перић.

 

03

 

ФОТО АЛБУМ