ЈОВИЋ: МАРЉИВИМ РАДОМ ДО ПОБЈЕДЕ

00

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ Бијељина Недељко Јовић поручио је у Дворовима да ће након избора СП наставити да ствара боље услове, сигурнију, слободнију и љепшу Републику, економски просперитет и развој цијеле Републике Српске.
Јовић је на предизборној трибини којој је присуствовало око 400 грађана навео да је за социјалисте у Бијељини посебна част што је носилац листе у овој изборној јединици /шест/ лидер социјалиста Петар Ђокић, што је и велика обавеза да направе најбољи изборни резултат.

“Марљиво смо радили да бисмо направили добре резултате 7. октобра и славили побједу Градског одбора Бијељина и Социјалистичке партије за посланике у Народној скупштини и на нивоу БиХ, као и за појединачне кандидате за члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и за предсједника Републике Српске Жељку Цвијановић”, рекао је Јовић.

Он је позвао све политичке странке да се води мирна, фер и коректна кампања, да се сачува стабилност и мир у Републици и да побједу однесе онај ко има најбољи програм.

01

Потпредсједник СП-а и кандидат за посланика у Народној скупштини Далибор Стевић рекао је да социјалисти желе да енергију ове снажне партије искористе за раст и развој Републике Српске.

“Социјалисти су снага која може и треба да буде један од најбитнијих чинилаца у вођењу Републике Српске ка просперитету и још љепшем мјесту за живот”, поручио је Стевић на синоћњој трибини у Дворовима.

Окупљенима су се обратили кандидати на листи за Народну скупштину Републике Српске Дико Симић, Нина Косановић, Данијела Панић, Раденко Савић и Данијела Лакић и Драган Перић који је кандидат на листи за Парламентарну скупштину БиХ, поручујући да су поносни што су социјалисти и да ће предано и одговорно радити као и до сада – сигурно и слободном да Српска живи и ради.

02

 

ФОТО АЛБУМ