Власт да врше одговорни људи

start

Босна и Херцеговина мора постати друштво толеранције и међусобног разумијевања како би се створио амбијент бржег привредног и економског развоја Републике Српске, с циљем подизања стандарда свих њених становника, поручио је на данашњој пресс конференцији у Бијељини кандидат Социјалистичке партије за Представнички дом Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине, Драган Перић.

 

“У институцијама БиХ још увијек владају они који с једне стране настоје наметнути своју вољу и фрустрације Републици Српској и српском народу, дијелећи власт са онима који на све начине желе огадити Републику Српску свим њеним становницима. Власт морају вршити разумни, стручни, одговорни, достојанствени, доказани људи који ће створити уређено друштво по мјери сваког човјека” – поручио је Перић.

Позивамо све грађане да им ово буде главна одредница када буду давали свој глас 7. октобра, јер ово је лијепа земља и заслужује да у њој остану да живе они најбољи као окосница будућег развоја, поручено је са конференције за новинаре Социјалистичке партије.