СЕЛАК: МЛАДИ ДОНОСЕ НОВУ ЕНЕРГИЈУ

01

Носилац листе Социјалистичке партије /СП/ за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Горан Селак рекао је да ова странка представља будућност јер у њој млади људи имају простор за дјеловање, одлучивање и креирање политика.
“Велики број наших нових чланова су управо млади, без претходног политичког ангажмана. Имамо нову енергију у нашим редовима и велику вољу да заједно радимо за добробит цијелог друштва”, рекао је Селак  уочи предизборне трибине  у бањалучком насељу Ада.

Он је навео да руководство странке даје велику подршку младима и истакао да са тим спојем младости и искуства имају сва права да се надају одличном резултату на предстојећим изборима.

05

– Социјалисти су и у Бањалуци, али и у многим другим градовима и општинама у Српској добили младо руководство и самим тим нову енергију и нову снагу. То се види и по посјећености наших трибина али и на терену, гдје наши активисти вриједно раде. Одлука руководства наше партије да пружи шансу младим људима и новој енергији, показала се као пун погодак. Са нама је и велики број наших нових чланова, младих људи који желе да раде, да стварају и да остану овдје, у Републици Српској. Да се заједно боримо за нашу Бањалуку и нашу Републику Српску. Овдје на једном мјесту имамо мудрост, искуство, снагу, младост и снажан заједнички мотив да побиједимо и да заједно градимо будућност за све грађане Српске – поручио је носилац листе Социјалистичке партије за изборну јединицу 3, Горан Селак.

 

ФОТО АЛБУМ

 

ВИДЕО