ЂОКИЋ: СОЦИЈАЛИСТИ ПОСВЕЋЕНИ РАЗВОЈУ СТАНАРА

01

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је вечерас у Станарима да су социјалисти максимално посвећени развоју ове локалне заједнице и уложили су велики напор да подрже рад компаније ЕФТ-а Рудник и Термоелектрана Станари од чијих концесионих накнада ова општина има најдиректнију корист.
Ђокић је рекао новинарима да треба уложити додатни напор и подржати активности ове компаније, чијим комерцијалним радом почињу позитивне промјене и у Станарима, и у Републици Српској.

“Социјалисти су уложили велики напор да РиТЕ покрене активност, да буде заштићена и осигурана, да осјети подршку Републике”, нагласио је Ђокић.

05
Он је навео да је новим законом о концесијама омогућено да општина Станари има увећани приход – по основу концесионих и накнада за коришћење природних ресурса, што ће и те како бити у функцији даљег развоја.

Ђокић је рекао да се СП у Станарима са младом екипом бори за развој ове младе општине, која инфраструктурно још треба да се гради и развија.

“Социјалисти су ту да учествују са идејама и посвећеношћу”, поручио је Ђокић.

Носилац листе СП-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици пет Срђан Тодоровић рекао је да ће социјалисти чистог образа представљати ову локалну заједницу.

Кандидат СП-а за Народну скупштину у Изборној јединици пет Денис Стевановић рекао је да је ова партија, као дио локалне власти, дала пуни допринос почетном развоју Станара, што ће уз подршку грађана радити и убудуће.

04

 

ФОТО АЛБУМ