ЧЕЛИНАЦ – ЂОКИЋ: ЕКОНОМСКИ РАЗВИЈАТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

00

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић поручио је вечерас у Челинцу да се ова политичка партија залаже за економски развијенију Републику Српску у којој ће бити појачана социјална одговорност.
“Желимо да Република Српска буде социјално одговорна према грађанима у пуном обиму и труди се да њихове потребе буду задовољене”, рекао је новинарима Ђокић, након предизборне трибине СП.

01
Он је истакао да ће Република Српска бити у стању да повећа обим социјалне одговорности уколико настави са снажним економским развојем.

“Зато нашу политичку енергију усмјеравамо на еконмски развој Републике Српске, а то значи нове инвестиције, домаће и иностране и да се изборимо за што више облика партнерства. Морамо јачати и повјерење у Републику Српску, али и радити на повећаном запошљавању наших грађана”, додао је Ђокић и напоменуо да СП још више жели повезивати Челинац са Бањалуком.

02

Кандидат СП за посланика у Народној скупштини Републике Српске Дејан Куртиновић рекао је да СП у Челинцу има константан раст и да би ова општина могла да у наредном сазиву Народне скупштине има посланика.

“Циљ нам је да побољшамо стандард грађана у Републици Српској за шта СП има визију, али и квалитетан кадар”, каже Куртиновић.

Предсједник Актива младих СП Давор Стрика рекао је да СП има сачињен програм за развој и напредак Републике Српске у наредних осам година.

06

На предизборној трибини представљени су кандидати СП за све нивоце власти.

 

ФОТО АЛБУМ