ЂОКИЋ: НАСТАВИЋЕМО ДА ЕКОНОМСКИ ОСНАЖУЈЕМО КНЕЖЕВО

01

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић поручио је данас да ће социјалисти наставити да се боре за економско оснаживање Кнежева.
“На претходним изборма у Кнежеву смо показали да ће наш основни приоритет бити подршка и борба за економски развој ове локалне заједнице, а напредак је видљив”, рекао Ђокић на предизборном скупу СП у Кнежеву.

Он је нагласио да су у Кнежеву већ инсталиране неке нове фабрике и да се развија нова производња или обнавља она која је раније постојала.

“То нам је наравно био важан циљ, који смо постигли уз снажну подршку свих инвеститора који су су дошли у Кнежево”, истакао је лидер СП.

00
Ђокић је поручио да се Република мора укључити како би се у Кнежеву развила индустрија, као и да је неопходно подстицати развој пољопривреде, прије свега сточарске производње.

“Морамо средства Владе Српске улагати у развој овог краја на тај начин”. истакао је Ђокић.

Кандидат СП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Александар Плазинић рекао је да је СП партија свих грађана Републике Српске.

“На томе градимо повјерење и наду да ће СП остварити најбољи резултат у својој историји”, рекао је Плазинић, који је и предсједник Општинског одбора СП Кнежево.

Он је навео да Изборна јединица број три може фактички гарантовати два мандата за Народну скупштини Републике, а СП ће се залагати и за трећи.

“Залажем се, као и сваки социјалиста, за слободу, сигурност, правду, једнакост, солидарност и сва она темељна начела на којима СП гради своје идеје”, рекао је Плазинић.

03

 

ФОТО АЛБУМ