ЂОКИЋ: ИЗУЗЕТНО ДОБРЕ АКТИВНОСТИ ПАРТИЈЕ У ЦИЈЕЛОЈ СРПСКОЈ

01

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је данас у Бијељини да су активости ове партије у Републици Српској изузетно добре, динамика изузетна и неупоредива са ранијим изборним циклусима, што указује на то да ће на предстојећим изборима остварити добар резултат.
Ђокић, који је и носилац посланичке листе СП-а из Изборне јединице шест за Народну скупштину Републике Српске, рекао је да, ипак, предстоји још много тога да се уради.

Он је новинарима, пред дружење са кандидатима странке за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест и кандидатима за посланика у Представничком дому парламента БиХ из Изборне јединице два, рекао да је неопходно да ова странка пренесе свој програм грађанима на најбољи начин.

Према његовим ријечима, СП-а жели даљи убрзани економски и свеукупни друштвени развој Српске, заснован на политици на којој су социјалисти радили све претходне године.

“Били смо веома марљиви, одговорни у својим пословима и дали смо велики допринос да Република Српска има видљиве и економске и социјалне резултате, те желимо нове резултате у наредном периоду”, рекао је Ђокић.

Он је похвалио рад социјалиста у Бијељини и изразио увјерење да ће, захваљујући њиховом великом и креативном раду, те ангажованости великог броја младих, у овом граду, али и у цијелој Изборној јединици шест бити остварен побједнички резултат.

02

Потпредсједник СП-а Далибор Стевић истакао је да је сусрет са лидером странке добра прилика да се сумирају резултати досад урађеног посла пред изборе у октобру, али и да се сагледа све што је неопходно да се уради у наредном периоду.

“Задовољни смо током кампање, одзив грађана на трибинама је све већи, а и интересовање за програм СП-а такође је све веће”, рекао је Стевић, који је кандидат СП-а на листи посланика из Изборне јединице шест за Народну скупштину Републике Српске.

Он је изразио увјерење у добар политички резултат СП-а на општим изборима, 7. октобра, истичући да јака СП значи и још јача Српска.

Предсједник Градског одбора СП-а Бијељина Недељко Јовић рекао је да су социјалисти на добром путу да остваре зацртани циљ – побједу у овом граду на изборима 7. октобра, као и 100.000 гласова на простору цијеле Српске .