Потписан меморандум о сарадњи Омладине СПС-а и Актива младих СП-а

01

У сједишту Главног одбора Социјалистичке партије Србије у Београду одржан је састанак делегација Социјалистичке омладине Србије и Актива младих Социјалистичке партије Републике Српске.

Делегацију су примили испред Омладине СПС -а предсједник Социјалистичке омладине Србије Угљеша Марковић, предсједник омладине СПС у Београду Небојша Јаковљевић, предсједник омладине у Војводини Борис Новаковић и предсједник омладине СПС у Врању Стефан Станковић док је Актив младих СПРС је предводио предсједник Актива младих СП Републике Српске Давор Стрика и секретар Актива СПРС Никола Вукчевић.

02
Делегације су се састале због потписивања Меморандума о сарадњи омладина двије партије. Током састанка Угљеша Марковић је истакао да омладине двију партија имају покретачку улогу у сарадњи између наше двије партије.
“ Тај однос је више од партнерског и он за циљ има оснаживање идеје која брани и штити интересе обичног човјека. Данашњим потписивањем меморандума о сарадњи између омладина двију партија само је та веза очвршћена и показује добар примјер како млади разумију потребе својих другарица и другова које Дрина спаја својим током“- рекао је предсједник омладине СПС Марковић и пожелио им пуно успјеха и среће на предстојећим изборима 7. октобра.

04
Предсједник Актива младих СПРС Давор Стрика се захвалио на подршци и потврдио да СПС и СП РС представљају сестринске политичке партије које живе исту идеју, исте вриједности и исти поглед на свијет.
“Иако тренутно стациониране у двије државе, сматрамо се раздвојеним само у физичком смислу – Дрином, али никада духовно и емотивно. Припадамо истом народу и истој политичкој партији и то представља нашу снагу, али и залог за сарадњу у будућности на корист наше двије земље“- казао је предсједник Актива младих из РС Давор Стрика.

05