СЕЛАК: СОЦИЈАЛИСТИ С ПРАВОМ ОЧЕКУЈУ ОДЛИЧАН ИЗБОРНИ РЕЗУЛТ

01

Носилац листе Социјалистичке партије /СП/ за Народну скупштину у Изборној јединици три Горан Селак рекао је вечерас у мјесту Бочац код Бањалуке да СП има најквалитетнију листу, успјешан спој младости и искуства, те да са правом очекује одличан резултат на предстојећим изборима 7. октобра.
“Социјалисти су први пружили шансу младим људима, а било би добро и да остале партије ураде то исто. И у Бочцу имамо велику подршку, што се види вечерас овдје на нашој трибини. Социјалисти имају подршку Бочца, али и овај народ овдје има подршку свих социјалиста, што смо већ доказали”, рекао је Селак.

На предизборној трибини у овом мјесту, Селак је рекао да СП не даје празна обећања, да се не служи прљавштинама и није партија која се бави сукобима и свађама, саопштено је из СП.

“Ми смо тим који вриједно ради, који има резултате и позивам све грађане да буду дио побједничког тима СП”, истакао је Селак.

Више стотина људи је дошло на трибину у Бочцу да чује програм и да подржи кандидате социјалиста за предстојеће изборе.

02

 

Градски одбор Социјслистичке партије /СП/ Бањалука апеловао је на све политичке субјекте да воде фер кампање и да се за гласове грађана боре резултатима и идејама, а не подметањима и дизањем тензија.
Таква политика социјалистима је донијела највећи раст од свих учесника на предстојећим изборима, а сви су слободни да препишу рецепт и да на цивилизован начин покушају привући истомишљенике са којима ће радом и резултатима моћи да реализују своје програмске циљеве.

Градски одбор СП Бањалука организовао је пет изузетно успјешних трибина, на којима је, како се наводи, потврђена велика подршка грађана кандидатима и програмским рјешењима социјалиста.

Према плану Градског изборног штаба, трибине су организоване по рејонима, а планирано је укупно 10 предизборних скупова, као и завршна конвенција СП која ће бити одржана у уторак, 2. октобра, у бањалучкој Спортској дворани “Обилићево”, саопштено је из Градског одбора СП Бањалука.

03

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука Горан Селак истакао је да народ препознаје политику која окупља људе и која за циљ има слободно и сигурно друштво у коме сваки грађанин може достојно да живи од свог рада.

“Имамо заиста велику подршку и то не само наших чланова, него и грађана који нису политички ангажовани, као и оних који су чланови неких другх странака. Код нас су добродошли сви вриједни људи са добрим идејама. Сви они који желе да заједно радимо и стварамо, као сви они којима је доста подјела и свађа”, каже Селак, носилац листе за Народну Скупштину Републике Српске у Изборној јединици три.

 

ФОТО АЛБУМ

 

 

ВИДЕО ПРИЛОГ