БРЧКО – ЂОКИЋ: СОЦИЈАЛИСТИ ИЗ СРПСКЕ И СРБИЈЕ ЗАЈЕДНО СЕ БОРЕ ЗА СВОЈЕ ИДЕЈЕ

01

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је вечерас на предизборној трибини у Брчком да је присуство предсједника Социјалистичке партије Србије Ивице Дачића на овом скупу један од доказа да се социјалисти на овим просторима заједно боре за своје идеје.
“Желимо да развијамо што боље односе са нашом братском Србијом, али да кроз тај однос помажемо живот свих наших људи у овој земљи и да тежимо томе да сваки човјек у земљи живи боље”, рекао је Ђокић на трибини одржаној на стадиону Блатуша у Брчком.

Он је истакао да социјалисти на тај начин исказују патриотизам који за циљ има напредак.

“То је патриотизам који подстиче рад, одговорност, слободу, бољи живот, да сваки дио ове земље напредује и да кроз све то реализујемо и наше принципе на којима почива програм љевице социјалистичког типа”, рекао је Ђокић.

Он је додао да је за социјалисте Србија увијек била земља од посебног значаја, а међусобни односи увијек били обиљежени братским разумијевањем и сарадњом, што доказује и посјета Дачића.

“СПС је дао немјерљив допринос стварању Републике Српске, њеној одрбрани, заштити и данашњем степену сигурности који Република Српска. Радујемо се сваком сусрету са нашом браћом, посебно када нам долазе они који су најзаслужнији за нас и за Републику Српску”, рекао је Ђокић.

005

Предсједник СПС-а Ивица Дачић рекао је да долази из Србије да подржи српски народ и као подршка Социјалистичкој партији у Републици Српској.

“Желим да као министар спољних послова Србије дам пуну подршку опстанку Републике Српске и њеном очувању у оквиру Дејтонског споразума и да кажем да су специјалне везе између Републике Српске и Србије `челичног карактера` и да ћемо их још више развијати у наредном периоду”, нагласио је Дачић и додао да је дошао у Брчко и да подржи социјалистичку идеју.

05

Кандидат СП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Зоран Кокановић рекао је да је социјалистима у Брчком изузетна част да као домаћини скупа дочекају предсједнике обје социјалистичке партије.

“Ово је круна наших активности у Брчком”, рекао је Кокановић.

 

ФОТО АЛБУМ

 

ФОТО АЛБУМ 2