МОДРИЧА – ЂОКИЋ ОЧЕКУЈЕ ДОБРЕ БЕЗБЈЕДНОСНЕ ПРИЛИКЕ УОЧИ И НА ДАН ИЗБОРА

19

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је вечерас у Модричи да очекује да ће безбједносне прилике уочи и на дан избора 7. октобра бити добре и да ће грађани на миран начин моћи да искажу своју вољу на биралиштима.
“Надамо се да се неће остварити злуради планови, који долазе као најава да овдје може бити проблема на дан избора или дан уочи избора, те ружне прогнозе да је ово подручје нестабилно, и да ће побиједити воља народа”, рекао је Ђокић новинарима у Модричи, гдје је вечерас одржана предизборна трибина СП.

Он је навео да је ова регија, односно Изборна јединица четири, важно индустријско подручје Републике Српске, чему ће у наредном периоду посвећивати додатну пажњу.

20

Ђокић је напоменуо да ће се подршка огледати у даљем развоју, ширењу производње, али и укључивању у партнерски однос других предузећа из Републике Српске.

Носилац кандидатске листе СП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединицие четири Ристо Марић рекао је да ће се, ако добије повјерење грађана, залагати за измјене закона који би омогућили да се грађанима врати имовина одузета 1979. године, од којих је велики број на простору Модриче.

21

Носилац листе СП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Симо Стакић поручио је да ће, ако добије подршку, заступати интересе Републике Српске и њених грађана.

Он је навео да ће се социјалисти залагати да се Републици Српској врате сва одузета овлаштења.

“Досадашњи представници Републике Српске у заједничким органима БиХ нису били одговорни према Репбулици Српској и евидентно је да нису у Парламентарној скупштини БиХ штитили интересе Срба и Српске”, поновио је Стакић.

 

ФОТО АЛБУМ