НЕВЕСИЊЕ – ЂОКИЋ: ХОЋЕМО ДАЉЕ ДА ГРАДИМО СРПСКУ

10

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је вечерас у Невесињу на централној страначкој трибини да су становнции ове општине спремни да подрже социјалисте и оно што су до сада радили и намјеравају радити за овај крај.
Ђокић је истакао да су људи препознали оно што су социјалисти радили у протеклом периоду, али и оно за шта се залажу у будућности.

“Ми хоћемо и даље да градимо Републику Српску, као сигурну, економски стабилну, са повећаним домаћим развојем, са још више страних инвестиција. Тако ћемо имати економски и социјално сигурну државу, у којој ће се сваки грађанин осјећати добро”, истакао је Ђокић.
11
Ђокић је нагласио да ће социјалисти бити изненађење избора и да ће имати највећи раст резултата у историји ове партије.

“То се показује и овдје у Невесињу, гдје имамо дивне људе, који ће много учинити за овај народ и бити његове истинске слуге, као што смо били и до сада”, додао је Ђокић.

Носилац изборне листе СП- за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Максим Скоко истакао је да се ова странка у Херцеговини залаже за енергетику као стуб и ослонац развоја овог дијела Српске.

13

“У Невесињу су то Горњи хоризонти и тај пројекат ће у наредне четири године бити завршен”, рекао је Скоко.

Кандидат СП-а за посланика у Народној скупштини Српске Момчило Вукотић рекао је да је СП ове године прославила 25. рођендан и да је тада закључено да ће на овим изборима освојити 100.000 гласова.

“То значи да ћемо из Изборне јединице девет имати један сигуран мандат за Народну скупштину Српске, као и из Изборне јединице три сигуран мандат за парламент БиХ”, додао је Вукотић.

Он је нагласио да је Невесиње неколико посљедњих година највеће градилиште у Херцеговини.

 

ФОТО АЛБУМ