СЕЛАК: ПОЗВАО ГРАЂАНЕ ДА ПОДРЖЕ КАНДИДАТЕ СОЦИЈАЛИСТА

05

Социјалисти су у Шарговцу пред више од 1.000 присталица одржали завршну побједничку трибину. Носилац листе Социјалстичке партије у изборној јединици 3 Горан Селак поручио је да је изузетно задовољан подршком коју су Социјалисти добили у Бањалуци и најавио сигурну побједу на предстојећим изборима.

Селак je позвао грађане да на предстојећим изборима подрже кандидате ове партије.
Селак је вечерас на трибини СП-а у бањалучком насељу Шарговац позвао и све оне грађане који нису одлучили коме да дају глас, да у недјељу, 7. октобра, подрже ову младу екипу.

“Циљ нам је да у што већем броју поручимо да у недјељу хоћемо сигурну и слободну Републику Српску”, истакао је Селак.

Селак је додао да је након 10 одржаних трибина и великог броја активности током кампање веома задовољан подршком грађана СП.
07
Он је навео да су рад и програм СП подржали и бројни чланови других партија, као и многи који до сад нису били симпатизери ниједне политичке опције, а ријеч је о великом броју младих људи који су им се прикључили у посљедњих 10 мјесеци.

Селак је истакао да је 1.800 нових чланова за 10 мјесеци велики резултат Градског одбора СП-а Бањалука.

“То је знак да радимо исправно, а у исто вријеме нам је мотив да наставимо на исти начин и привучемо што већи број грађана којима је доста свађа, сукоба и лажних обећања. Показали смо да цијенимо рад и резултат и да подстичемо људе да дају своје мишљење и идеје и да смо партија која окупља људе”, поручио је Селак.

Он је додао да су млади из Бањалуке и Републике Српске у великом броју подржали програм Социјалиста, а позвао је и све оне који још увијек нису одлучили коме ће дати глас, да подрже листе Социјалиста, али и да се активно укључе у рад партије која је једина дала простор и шансу младим људима.

“Показали смо да цијенимо рад И резултат, да подстичемо људе да дају своје мишљење и идеје и да смо партија која окупљаљуде. Највећа разлика између нас и других партија је то што ми радимо, док други углавном причају о том шта ће да ураде. Сви причају о младима, али само ми смо поставили младе на одговорне функције у партији”, закључио  је Селак.

На трибини су представљени кандидати СП за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три и за Парламентарну скупштину БиХ из Избиорне јединице један.

06

 

ФОТО АЛБУМ