УВЈЕРЕНИ У ПОБЈЕДУ 7. ОКТОБРА

????????, 5. ??????? /????/ - ?????????????? ??-? ??????? ?????? ?? ???????????? ?? ???????? ? ????????.

Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије /СП/ Бијељина Недељко Јовић изјавио је данас да је пограм ове странке био прихваћен на свим предизборним скуповима током кампање, што потврђују веома посјећене трибине.
Он је изразио очекивање да ће СП 7. октобра имати изузетне побједничке, с обзиром на подршку становништва и озбиљан рад ове странке.

Према његовим ријечима, политика СП-а је политика мира и компромиса.

“Ми смо рекли да желимо да сарађујемо са Србијом, са Русијом и свима који то желе са нама. Са свима са којим смо се свађали протеклих година, желимо да сједимо за истим столом и разговарамо. Радимо у интересу економског напретка и побошања услова живота у Републици Српској”, рекао је Јовић на конференцији за новинаре.

Јовић је позвао грађане Семберије да 7. октобра изађу на изборе и да глас дају листи СП-а из Изборне јединице шест за Народну скупштину Српске, кандидате ове странке из Изборне јединице два за парламент БиХ, али и да подрже кандидате коалиције СНСД-СП-ДНС Милорада Додика за српског члана Предсједништва БиХ и Жељку Цвијановић за предсједника Републике Српске.

“Неопходно је да социјалисти имају представника у Сарајеву који мора исправљати све лоше што је учињено у претходне четири године”, рекао је Јовић.

Потпредсједник СП-а Далибор Стевић изразио је увјерење, на основу подршке народа на трибинама широм Републике Српск, да ће СП на предстојећим изборима направити историјски резултат.

“Народ је препознао да су нам на првом мјесту економија и социјални проблеми и да желимо сарадњу са свима који то желе”, рекао је Стевић.

Он је позвао бираче да у недјељу, 7. октобра, бирају најбоље, односно да гласају за СП.

“Све оне који позивају да се власт бира на неки други начин, позивам да још једном размисле. У недјељу имамо изборе и није потребно народ позивати на улицу”, рекао је Стевић и додао да једини разлог за то може бити страх од предстојећих избора јер је народ препознао лошу политику коју су до сада водили.