ЉУБИЊЕ – ЂОКИЋ: ДОПРИНОСИМО РАЗВОЈУ ХЕРЦЕГОВИНЕ

01

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић рекао је данас у Љубињу да се увијек на сједницама Владе Републике Српске залагао за већу помоћ овој општини, како би се и тај дио Херцеговине, као и сваки крај у Српској, боље развијао.
“Завршавамо кампању у Херцеговини, иако су ме неки критиковали говорећи да је важније да сам данас у Бањалуци, гдје имамо више бирача. Рекао сам да нећу да мијењам ништа, већ да дамо печат нашој политици, а то је да дамо допринос да се овај дио Српске развија и да се успори и заустави одлив становништва са ових простора. И, наравно, да кажемо да ћемо са вама бити још солидарнији зарад бољег живота свих овдје”, рекао је Ђокић на предизборној трибини СП-а у Љубињу.

Он је истакао да су уложена значајна средства да се уреди и изгради инфраструктура у избјегличком насељу Виногради, гдје су били тешки услови за живот.
03
“Надам се да ћемо се изборити да уложимо још средстава за подршку Виноградима и још неким подручјима општине”, рекао је Ђокић.

Он је нагласио да је завршен пројекат набавке контејнера за одвоз смећа за локално комунално предузеће, те обећао да ће своју октобарску плату послати локалном дјечијем вртићу.

“Ви је утрошите како мислите да је најбоље и то је дио солидарности са вама”, рекао је Ђокић.

Он је истакао да је подржано и то да се заврши хотел “Љубиње”, те да тај објекат буде на корист старим лицима, уз остале садржаје који ће бити на корист грађанима Љубиња.

02
Кандидат СП-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице девет Перса Климента поручила је гласачима да у што већем броју изађу на изборе и изаберу најбоље.

Она је рекла да је лидер СП-а Петар Ђокић радио и радиће на томе да се Српска равномјерно развија, те да ће, ако постане посланик, додијелити пет стипендија студентима Љубиња.

“Не руководи ме лични интерес и жеља ми је да помогнем људима. Желим да Љубиње има боље снабдијевање струјом, да се реализује пут Столац-Љубиње према Требињу и лично ћу се побринути се замјену азбестних цијеви водовода од Дола до Љубиња, што је посао вриједан 2,2 милиона КМ”, рекла је Климента.

Она је додала да треба путем повезати општину, што је од велике важности за привреду те општине.

Предизборном скупу у хотелу “Љубиње”, на коме су представљени кандидати СП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет и за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице три, присуствовали су чланови руководства СП-а.

04