МАРЈАНАЦ: ЈАНКОВИЋ ОДЛИЧНО РАДИ ПОСАО

20140920005329_163361

Потпредсједник Социјалистичке партије /СП/ Живко Марјанац тврди да директор Шумског газдинства “Клековача-Потоци Источни Дрвар” Никола Јанковић одлично ради посао јер предузеће има добит која је виша од 500.000 КМ, те да нема разлога за протесте радника који су били на привременом раду.
“Протесте су организовали Завичајни социјалдемократи, које предводи Миле Марчета, а уз помоћ начелника општине Источни Дрвар Милке Иванковић. Један од радника који протестују жели да буде директор овог шумског газдинства и, нажалост, из партије је којој и ја припадам. Ово је стварни разлог протеста, а не лош рад директора”, рекао је Марјанац Срни.

Он је истакао да Јанковић жели ред, рад и дисциплину.

“Радници, на које се позива Марчета, били су на привременом раду у овом предузећу. Марчета, нажалост, хоће да води кадровску политику у Шумском газдинству `Клековача-Потоци Источни Дрвар`”, додао је Марјанац.

Предсједник Синдиката радника Шумског газдинства “Клековача-Потоци Источни Дрвар” Раденко Боснић рекао је да незадовољни и отпуштени радници и даље траже да буде смијењен директор овог шумског газдинства Никола Јанковић јер, како је навео, своје послове не извршава савјесно.

Директор ШГ “Клековача-Потоци Источни Дрвар” Никола Јанковић кадар је СП.