ЂОКИЋ ЧЕСТИТАО БОРЦИМА КРСНУ СЛАВУ

SP logotip centralno

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић честитао је данас члановима и предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу крсну славу – Митровдан, те изразио увјерење да ће институције Српске и ова организација наставити да заједно раде на рјешавању свих питања борачке популације и побољшању њиховог положаја.
Ђокић је истакао да су значај и улога коју су борци имали у стварању и очувању Републике Српске немјерљива, због чега им друштво дугује вјечну захвалност и поштовање.

“Њихова жртва нас обавезује да чувамо и јачамо Републику Српску, а породицама погинулих бораца, ратним војним инвалидима и демобилисаним борцима пружимо сву могућу помоћ и подршку”, нагласио је Ђокић.

Он је додао да је крсна слава још једна прилика да се борцима Републике Српске ода признање за велике заслуге у очувању Српске и одбрани слободе српског народа у БиХ у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату.

“Генерације које данас живе у миру морају знати да су борци у протеклом рату одбранили Републику Српску и сачували српски народ”, навео је Ђокић у честитки коју је упутио у своје и име Социјалистичке партије.

Борачка организација Републике Српске прославиће данас крсну славу ове организације – Светог великомученика Димитрија.