ЂОКИЋ: СОЦИЈАЛИСТИ СНАЖНА ПОЛУГА РАЗВОЈА ДЕРВЕНТЕ

08

Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је да су социјалисти претходних 25 година дјеловања у Дервенти настојала да буду снажна полуга живота и развоја ове локалне заједнице, те да су значајно допринијели обнови општине.
“Дали смо немјерљив допринос у једном тешком периоду живота, непосредно послије рата када је требало да се обнови и врати дух живота у овој град. Све до данас дајемо допринос успјешном развоју Дервенте”, рекао је новинарима Ђокић, који је вечерас у Дервенти присуствовао обиљежавању 25 година постојања Општинског одбора СП-а.
Он је истакао да је посебно поносан на социјалисте у Дервенти и захвалио свим члановима и симпатизерима који су се окупили у свадбеном салону мотела Двор да прославе јубиларних 25 година рада, дајући све веће повјерење нашој партији, а самим тим и обавезу за нове резултате.
“Марљивим радом људи ове општине, а заслуге припадају кадру социјалиста, чланству, али и бирачима, дат је допринос побољшању друштвеног и политичког амбијента. Настојаћемо да са великом одговорношћу радимо и даље, да сарађујемо, помажемо и будемо креативни”, рекао је Ђокић.

2
Он је истакао да је након дужег времена СП успио да освоји директан мандат из Изборне јединце четири за Народну скупштину Републике Српске, што је доказ све већег повјерења грађана у идеје и принципе које заступају социјалисти.
Предсједник Општинског одбора СП-а Дервента Славен Гојковић рекао да свечаношћу СП жели да захвали чланству, симпатизерима и пријатељима на указаном повјерењу.
“Константно смо присутни, јачамо из дана у дан, све је веће повјерење грађана у идеју и принципе партије. Социјалисти су у моди”, рекао је Гојковић додајући да више од 400 социјалиста на скупу у дервенти показује нову снагу наше партије.
Вечерашњој свечаности присуствовали су, предсједник Извршног одбора Главног одбора Слободан Протић, министри Соња Давидовић и Душко Милуновић, народни посланици Андреа Дорић и Ристо Марић, предсједница Актива жена Милка Гламочић и Актива младих Давор Стрика.

Међу окупљенима били су начелник општине Дервента Милорад Симић, предсједник Скупштине општине Маријан Кљајић, представници странака са којима социјалисти имају успјешну сарадњу, као и бројни чланови и симпатизери.

11

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА